Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽI SE POTVRDA

Modrićev agent: Luka će ostati u Realu! Španjolci: Postaje kapetan kluba

LaLiga - Real Madrid Celebrate Winning LaLiga
ANA BELTRAN/REUTERS
18.05.2024.
u 10:43

Time bi Luka postao i najstariji igrač u povijesti Real Madrida. Završio bi iduću sezonu s više od 39 godina i 200 dana starosti. Trenutni rekorder je Ferenc Puškaš koji je svoju posljednju utakmicu za Real Madrid odigrao s navršenih 39 godina i 38 dana

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (38) još uvijek nije saznao svoju budućnost vezanu za novi ugovor u Real Madridu po završetku ove sezone, no ako je vjerovati riječima njegovog agenta Vlade Lemića, Luka bi trebao i iduće sezone igrati u Realu. 

- Najvjerojatnije je da će ostati još godinu dana i nastaviti pisati povijest. Real Madrid je najbolji klub na svijetu i vodi ga najbolji predsjednik u povijesti nogometa. Luka Modrić je navijač Real Madrida koji voli klub i smatra ga svojim domom - izjavio je Lemić.

VIDEO Gvardiol i Kovačić mogu ispisati povijesti

Podsjetimo, Modrić se nakon Realovog osvajanja ovosezonskog naslova u La Ligi u Valdebebasu sastao s čelnicima kluba u kojem su pričali o njegovoj budućnosti. Sastanak je trajao oko tri sata.

Lukin ugovor s Realom traje do kraja ove sezone, a Modrić je na tom sastanku izvijestio čelnike kluba da želi ostati u Realu neovisno o tome koliku će mu plaću po novom ugovoru klub dati. Pristaje na bilo kakvo smanjenje plaće samo kako bi ostao u dresu Reala.

Time bi Luka postao i najstariji igrač u povijesti Real Madrida. Završio bi iduću sezonu s više od 39 godina i 200 dana starosti. Trenutni rekorder je Ferenc Puškaš koji je svoju posljednju utakmicu za Real Madrid odigrao s navršenih 39 godina i 38 dana.

VEZANI ČLANCI:

Španjolska Marca piše da je načelno postignut dogovor između Reala i Modrića te da će Luka vrlo izgledno postati i kapetan Real Madrida budući da se očekuje odlazak 'starosjedioca', stopera Nacha Fernandeza koji trenutno ima taj status. Naime, pravilo u Real Madridu je da je kapetan onaj koji je najviše vremena proveo u klubu.

Modrić ove sezone nije bio redovit član prvog sastava Reala, ali odigrao je ukupno 43 utakmice - 30 ligaških susreta (1.589 minuta), deset u Ligi prvaka (409 minuta), jednu u Kupu (66 minuta) i dvije u Superkupu (76 minuta).

To predstavlja prosjek od 49 minuta po utakmici, no i dalje je bio važan u mnogim ovosezonskim susretima. Osim toga, hrvatski kapetan postigao je dva gola, oba u prvenstvu.

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:13 18.05.2024.

Modrić nikako da shvati da je najbolje otići sam. Ima dovoljno godina i dovoljno novca da može razumno pogledati situaciju. Osvojiti tu zadnju La Ligu, zadnju Ligu prvaka i odjahati u zalazak sunca. Penzija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije